marime text:

Atentie cand folositi transportul in comun! Numarul hotilor de buzunare s-a DUBLAT!

Oricat de tare ne-am dori sa protejam mediul si sa renuntam la masina, in favoarea mijloacelor de transport in comun, nu avem prea multe sanse. Dincolo de aglomeratie, in autobuze si troleibuze nu suntem protejati. Acestea sunt ticsite de hoti, iar politistii confirma ca numarul infractiunilor a crescut cu 100%.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unii ataca sub influenta drogurilor si pot fi inarmati.

Legea permite jandarmilor sa legitimeze orice persoana care li se pare suspecta, iar aceasta trebuie sa nu riposteze nici atunci cand acestia considera necesar sa faca o perchezitie coroprala.

Cele mai frecvente infractiuni care se petrec in mijloacele de transport in comun sunt furturile din buzunare de care se plang si multi dintre calatori. Cei care nu sunt atenti la cum isi tin geanta sau portofelul sunt cel mai expusi sa fie victima unui furt.

Un alt aspect este acela al distrugerilor din mijloacele de transport in comun. Anul acesta pagubele inregistrate de RATB sunt de peste 1 miliard de lei vechi.

30 la suta dintre calatori merg fara sa plateasca un bilet. De aceea cei de la RATB cauta solutii - pana la sfarsitul anului intentioeaza sa introduca plata calatoriei prin intermediul telefonului mobil.

Trebuie sa stiti ca daca sunati la 112 atunci cand observati o persoana suspecta intr un autobuz sau tramvai sau va simtiti in nesiguranta, cel mai apropiat echipaj al Jandarmeriei va veni sa va acorde ajutor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu