marime text:

Barbatii incendiati in atacul mafiot din Capitala ii urmareau pe agresori!

Atac mafiot in parcarea unui bloc din sectorul 2 al Capitalei. Masina in care se aflau doi tineri a fost lovita, se pare, cu o sticla incendiara.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O explozie urmata de flacari uriase i-a alertat pe locatarii unui bloc de pe bulevardul Basarabia. Au vazut in parcare o masina inghitita de foc si pe doi tineri arsi pe maini si fata, care iesisera cu greu din ea. Ranitii, in varsta de 23 si 27 de ani, au fost preluati imediat de ambulante.

Cei doi se aflau in interiorul autoturismului cand acesta a luat foc. Au suferit arsuri grave pe maini, fata si torace si le-au fost afectate si caile respiratorii.

Cativa martori sustin ca inainte de explozie au vazut cum mai multi barbati inarmati cu bate au fugit de langa masina care, cateva clipe mai tarziu, avea sa ia foc. Intre victime si atacatori ar fi existat un conflict, insa depasiti numeric, tinerii raniti s-ar fi baricadat in masina.

Masina incendiata este inmatriculata in judetul Ilfov. Nu apartine victimelor, care nici macar nu locuiesc in zona unde s-a produs atacul.

Tinerii din interiorul masinii incendiate urmareau pe cineva. De 4 zile veneau cu masina in aceasta zona pe bulevardul Basarabia si uneori ramaneau peste noapte in autoturism. Este foarte probabil ca cei urmariti sa le fi dat foc aseara.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca cei doi tineri sunt angajatii unei firme de paza care ar avea contract cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. Ei ar fi fost chemati in zona de un functionar al acestei institutii, care i-ar fi rugat sa-i pazeasca masina, ce fusese sparta recent.

Dar administratia lacurilor sustine ca nici un angajat de-al institutiei nu este implicat in aceasta agresiune.

Investigatorii vor sa afle daca agresorii au folosit un cocktail molotov ori au stropit masina cu benzina si i-au dat foc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu