marime text:

Asasinii unui tanar de 19 ani, din Ilfov, arestati dupa 4 luni

Cateva arestari intr-un dosar controversat readuc linistea in localitatea Glina, din judetul Ilfov. Presupusii asasini ai unui tanar de 19 ani sunt in celula, dupa ce anchetatorii au incercat luni intregi sa ii faca pe martori sa vorbeasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-un final, au ascultat declaratii si au obtinut mandatele pentru care comunitatea furioasa iesise in strada.  

Suspectii au stat linistiti patru luni, convinsi ca nimeni nu va indrazni sa ii dea in vileag. Procurorii au fost nevoiti sa puna sub acuzare martori ai executiei, pentru ca unul dintre ei sa rupa tacerea.

Barbatul, a carui identitate a fost protejata, a confirmat toate banuielile anchetatorilor. Acestia spun ca tanarul de 19 ani a fost omorat de oamenii unui personaj influent din Glina, un om de afaceri, suparat ca victima si fiul sau obisnuaiu sa se drogheze.

Vestea crimei i-a scos pe apropiatii tanarului in strada, hotarati sa poarte razboi pentru dreptate. Ca sa-i potoleasca pe rasculati, jandarmii au folosit atunci inclusiv gaze lacrimogene.

Acum toata lumea poate sta linistita. Suspectii, inclusiv cel care ar fi pus la cale atacul, sunt in arest preventiv.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu