marime text:

Animatoare, injunghiata in club de fostul iubit. "S-a vandut la straini!"

"Niste voci m-au indemnat sa o omor!" Si foarte putin a lipsit ca acest lucru sa se intample, luni noapte, intr-un club din Otopeni. Bolnav de gelozie, un tanar de 26 de ani a injunghiat-o pe fosta iubita si mama copilului lui. Femeia lucra ca animatoare si il parasise pentru un alt barbat. Lucru peste care atacatorul nu a putut sa treaca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In jurul orei 23.00, barbatul este filmat de o camera de supraveghere, cum intra in holul unui hotel din Otopeni. Are un cutit, pe care incerca sa-l ascunda in maneca de la haina. Se duce direct in clubul de noapte, aflat la subsol, unde o gaseste pe fosta lui iubita la masa cu un barbat. Fara niciun avertisment, o ia la bataie. Un singur angajat reactioneaza.

Dupa primul atac tanara reusesete sa fuga si sa iasa pe usa barului, pana in hol. Aici agresorul o prinde si o injunghie de mai multe ori.

Apoi a iesit din club calm, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In urma lui venea cel care a incercat sa-l opreasca. Speriat ca nu-l mai vede, omul a sunat la 112.

Barbatul s-a dus acasa si s-a culcat linistit. Asa l-au gasit politistii.

Tanara ranita are 23 de ani. A decis sa rupa relatia cu tatal copilului ei dupa o poveste de dragoste tumultoasa care a durat 5 ani. A plecat in Israel pentru o vreme unde si-ar fi gasit un alt iubit. Din aceasta cauza s-a ajuns la tragedia de luni noapte.

Fata a fost adusa de urgenta la spitalul Elias. A fost operata, iar acum starea ei este grava dar stabila. A fost injunghiata de mai multe ori in piept. Politistii nu au gasit cutitul cu care atacatorul si-a injunghiat victima.

Anchetatorii spun ca dupa ce a ajuns acasa barbatul si-a ars hainele motivand ca "vrea sa arda pacatul pe care l-a comis".

Cei doi au impreuna o fetita de 4 ani, care se afla acum in grija bunicilor materni.

Individul a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor iar proprietarii clubului de noapte vor fi sanctionati pentru ca nu au asigurat protectia angajatilor si clientilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu