marime text:

Angajati IMBATATI si BATUTI fara mila de patroni!

Dreptate dincolo de lege. Asta a cautat, azi-noapte patronul unui hotel din Onesti care, furios ca doi angajati consuma produse de la bar, fara sa le si achite la timp, i-a inchis intr-o camera si i-a pedepsit ajutat de un bodyguard.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Calvarul celor doi angajati de 24 si 38 de ani a inceput azi-noapte cand patronul i-a chemat la serviciu pentru o discutie "ca intre prieteni". Amandoi lucrau la bucatarie si zilele trecute au luat de la bar o sticla de vin spunand-i barmanului ca ii vor da ei banii. Nu au facut-o, iar cand a aflat seful a innebunit.

Sorin Serban, victima
"Ne-a bagat in birou, a dat afara tot personalul de acolo si ne-a luat la bataie...Ne-a fortat sa bem, ne-a adus o sticla de whiskey si ne-a obligat sa o bem pe toata"


Omul povesteste ca, la un moment dat chiar a lesinat din cauza loviturilor incasate.

In cele din urma, a fost eliberat si cu ultimele puteri s-a dus la politie si a povestit totul. Colegul sau mai tanar a trecut insa prin chinuri si mai mari. Cand l-a vazut plin de sange patronul a chemat cativa oameni din hotel si le-a ordonat sa-l spele, sa-i dea haine curate si sa-l duca de urgenta la spital unde sa declare ca l-au gasit beat si batut intr-o scara de bloc.

Initial a ajuns la spitalul din Onesti, dar din cauza starii grave, a fost transportat in Bacau.

Imediat dupa ce au aflat cele intamplate politistii au descins la hotelul din Onesti unde l-au luat la intrebari pe patron. Si el, si un angajat au fost retinuti pentru 24 de ore.

Cei doi sunt cercetati acum pentru tentativa de omor, lipsire de libertate si lovire. Pentru toate risca un verdict maxim de 10 ani in celula.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu