marime text:

Angajata unei case de amanet si-a inselat seful cu 60.000 de lei, ca sa plateasca datoriile sotului!

Nici nu mai stii in cine sa ai incredere! Patronul unei case de  amanet din judetul Cluj s-a trezit cu un prejudiciu de 60.000 de lei, dupa ce una dintre angajatele sale l-a inselat, in complicitate cu mai multi indivizi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca sotul angajatei pierduse o suma importanta de bani la jocurile de noroc si se imprumutasera de la niste camatari, carora nu le-au mai putut inapoia datoria.

Tanara a gasit atunci o modalitate prin care sa-i plateasca pe cei de la care luasera banii, sperand ca patronul ei nu isi va da seama: primea in amanet aur fals de la persoanele respective, in schimbul carora le dadea bani.

Patronul a aflat povestea cand a incercat sa duca toata marfa la o firma specializata in valorificarea metalelor pretioase. Cand a verificat contractele, a vazut ca toate fusesera intocmire de aceeasi angajata, pe care a concediat-o si a reclamat-o la politie.

Tanara se angajase la casa de amanet din Huedin in urma cu cinci luni, insa onestitatea ei a durat doar doua.

Femeia acuzata de gestiune frauduloasa si abuz in serviciu a refuzat sa faca orice declaratie, ba chiar si in fata oamenilor legii a continuat sa-si sustina nevinovatia. Daca va fi gasita vinovata, ea risca 5 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu