marime text:

Anchetat pentru comandarea a patru asasinate, Sergiu Bahaian intra pe Facebook din celula!

Controversatul om de afaceri Sergiu Bahaian, anchetat pentru asasinarea a patru persoane, isi face prieteni noi pe Internet, din spatele gratiilor. Politistii i-au gasit comentarii recente, postate pe Facebook.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bahaian a fost dus iercuri in fata instantei, pentru ca incearca sa-i convinga pe judecatori sa-l lase liber.

Politistii au gasit asupra lui Sergiu Bahaian doua telefoane mobile, cu care accesa Internetul. Anchetatorii vor sa afle cum a intrat acesta in posesia lor - fie a reusit sa treaca fara probleme de controlul de la penintenciar, fie i-au fost aduse direct in celula.

Cei interesati pot afla de pe pagina sa de Facebook ca lui Sergiu Bahaian ii place filosofia, daca este sa ne luam dupa ultimele mesaje postate si ca asculta cu placere Mandinga, Anda Adam si Robbie Williams. Si serialul Aniela se numara printre preferintele sale.

Sergiu Bahaian a reusit sa-si faca pana acum nu mai putin de 1.300 de prieteni pe Facebook si este in cautare de noi cunostinte.

Omul de afaceri a fost arestat in luna ianuarie 2010, dupa ce ar fi ordonat asasinarea a patru persoane si ar fi infiintat o retea care comitea infractiuni economice. De atunci se afla in arestul Penitenciarului Slobozia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu