marime text:

Ancheta dificila in cazul femeii gasita moarta alaturi de copilul ei!

Anchetatorii n-au inca raspunsuri in cazul tinerei de 26 de ani, din Buzau, de orgine irakiana, care a fost gasita moarta alaturi de bebelusul ei de 11 luni.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.E greu de stabilit ce s-a intamplat. Daca mama si-a omorit copilul si apoi si-a pus capat zilelor, sau daca cel mic a murit din cauza unei afectiuni, pentru ca se nascuse cu o malformatie digestiva.

Joi, sotul femeii a venit s-o vada la serviciul de medicina legala. Inainte sa inceapa autopsia, a rostit o rugaciune.

Medicii legisti nu stiu deocamdata ce s-a intamplat cu tinara de 26 de ani. Daca si-a ucis bebelusul de 11 luni apoi si-a luat zilele, sau copilul a murit subit, asa cum se poate intampla in primul an de viata.

E posibil ca femeia sa fi suferit o depresie, cred anchetatorii. Se mutase de trei ani in Buzau, impreuna cu sotul ei, si au trecut prin momente dificile, pentru ca baiatul lor se nascuse cu o malformatie.

Desi se afla de trei ani in tara, tanara nu stia limba romana si nici engleza, asa ca traia izolat, fara prieteni. Viata ei se invartea in jurul sotului si al copilului.

Tanara si baiatul ei de 11 luni vor fi ingropati la cimitirul musulman din Bucuresti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu