marime text:

Ambitie socanta - si-au dat intalnire pe Internet pentru a se SINUCIDE impreuna!

Descoperire macabra in Marea Britanie unde doi tineri au fost gasiti morti intr-o masina. Cei doi se cunoscusera cu doar cateva ore inainte si s-au sinucis impreuna.
Ambitie socanta - si-au dat intalnire pe Internet pentru a se SINUCIDE impreuna!

Joanne Lee a postat pe internet un apel pentru un partener de sinucidere, apel la care a raspuns camionagiul Steve Lumb. "Nu sunt o politista, nu sunt canibala, sunt doar disperata. Am toate ingredientele si vreau s-o fac cat mai repede".

Se pare ca fata a primit mai multe raspunsuri si a avut de ales, iar alegerea ei a fost Steve Lumb. Corpurile celor doi au fost gasite luni intr-un Vauxhall Astra umplut cu gaz toxic. Cei doi au lasat si un mesaj in geam pentru a avertiza pe toata lumea sa stea departe de substanta toxica din interior.

Vecinii lui Joanne povestesc ca fata era anorexica si arata tot mai rau. "Era ingrozitor de slaba si isi pierduse aproape toti dintii pentru ca se tot infometa".

Colegul de sinucidere al fetei a condus peste 300 de kilometri pentru a se intalni cu Joanne. "Steve si Joanne nu s-au mai intalnit, s-au cunoscut in ziua in care s-au sinucis" e concluzia dramatica a politiei engleze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu