marime text:

"Am fost un judecator bun si sunt un avocat de c***t" - pledoaria unui avocat, prins beat la volan

Un avocat din Constanta si-a compus pledoaria din replici grosolane, in fata politistilor care l-au prins baut la volan. Ar fi trebuit sa stie legea si s-o respecte, mai ales ca a fost judecator. A ales insa sa-i jigneasca si sa-i bruscheze pe agenti si a refuzat sa sufle in fiola. Iar cand a fost dus la spital, pentru probe de sange, s-a dezlantuit.
Am fost un judecator bun si sunt un avocat de c***t - pledoaria unui avocat, prins beat la volan

"Am fost un judecator bun si sunt un avocat de cacat" - asa se prezinta domnul avocat care i-a speriat pe soferii aflati pe sosea, la intrarea in Constanta. Nu putea tine masina pe o banda, spun acestia, asa ca au sunat la 112, sa anunte pericolul public.

Desi abia mai poate ingaima ceva, fostul judecator sustine ca n-a pus gura pe bautura. Iar cand politistii l-au contrazis, avocatul si-a dat drumul la gura.

Avocatul constantean nu este la prima problema cu legea. Numele sau apare intr-un dosar cu combustibil de contrabanda. Procesul a inceput in 2003 si inca se judeca.

In 2008, judecatorii l-au sanctionat de mai multe ori pentru ca lipsea de la termene si isi lasa de izbeliste clientii.

Fostul magistrat a ramas acum pieton si este acuzat de ultraj si conducere sub influenta alcoolului. Cu alte cuvinte, are chiar el nevoie de avocat ca sa nu ajunga la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu