marime text:

AM FOST RAPITA - SMS-ul care le-a inghetat sangele in vine unor parinti din Brasov

"Am fost rapita si sunt intr-o padure!" - este mesajul care i-a ingrozit pe parintii unei fete de 13 ani, din Brasov. Au urmat si alte SMS-uri, la fel de inspaimantatoare, iar oamenii au alertat politia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doar ca sa afle apoi ca acesta a fost modul ingenios al odraslei lor de a-si umple o zi in care chiulise de la scoala.

Parintii fetei au fugit la politie imediat ce au primit mesajele. Intelesesera printre randuri cam unde s-ar afla fata, asa ca au pornit apoi in cautarea ei.

Mai multe echipaje de politie au periat locurile indicate de fata si au reusit sa o gasesca langa un copac, intr-o stare deplorabila. Avea pe corp si cap urme de noroi si frunze, iar blugii ii erau taiati. Fata a spus ca ar fi fost rapita de un barbat de 60 de ani si a dat si semnalmentele persoanei respective.

Politistii au luat-o in serios pe fata si s-au mobilizat ca sa-l caute pe presupusul agresor. Un martor insa le-a taiat elanul. O vazuse pe fata in timp ce se tavalea singura prin noroi si isi rupea pantalonii. Apoi au aflat ca fata bause si fumase si n-a mai ajuns la ore, iar rapirea parea o motivatie buna pentru absente.

O data descurcata, povestea nu s-a lasat fara urmari. Din pacate, tot parintii fetei trebuie sa plateasca o amenda de 200 de lei, pentru ca nu au supravegheat-o suficient. Asa ca bietii oameni, trebuie sa se ocupe si de asta acum, dupa ce abia si-au revenit din sperietura de moarte pe care eu tras-o, cand au aflat ca fata lor a fost rapita.

O stiau in siguranta la scoala, dar poate de acum, vor sta mai atent cu ochii pe ea. Dupa toata tarasenia, copila le-a explicat senina ca pur si simplu n-avea chef sa dea explicatii pentru absente.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu