marime text:

Alti 30 de suspecti retinuti, in dosarul furtului de utilaje. Paguba e de 4 milioane de euro!

Operatiunea de amploare care investigheaza furturile de utilaje agricole, din mai multe tari ale Uniunii Europene, a adus in fata procurorilor din Hunedoara inca 30 de suspecti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.E doar un lot  mic dintr-o retea mare care a furat cel putin 50 de tractoare, in valoare de 4 milioane de euro si le-a vandut apoi in tara la pret de chilipir.

Politistii au monitorizat intreaga retea mai bine de sase luni. Pana acum, au identificat 50 de persoane, care actionau in cinci tari ale Uniunii Europene si o parte dintre suspecti sunt deja dupa gratii. Au fost retinuti chiar in momentul in care incercau sa introduca in tara utilajele agricole prin Vamile Nadlac si Bors.

Intreaga grupare era extrem de bine organizata si fiecare membru avea un rol bine stabilit.

Anchetatorii au reusit sa gaseasca o parte dintre utilajele furate in gospodariile unor persoane din sase judete si din apropiere de Bucuresti. Acestea au fost confiscate si urmeaza sa fie inapoiate proprietarilor din strainatate.

Cu ajutorul politistilor din cinci tari, anchetatorii romani spera sa-i identifice si pe ceilalti membrii ai retelei. Daca vor fi gasiti vinovati, cu totii risca sa ajunga la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu