marime text:

Alte patru persoane, intre care un lector de la Academia de Politie, retinute in dosarul "spaga pentru permise"

Alte patru persoane, printre care si un lector de la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", au fost retinute in dosarul "spaga pentru permise". Procurorii din Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie, i-au audiat mai multe ore.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ii suspecteaza ca au platit ca sa isi ia carnetul si le-a dat ordonante de retinere pentru 24 de ore.

O femeia, lector la Facultatea de Arhivistica din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Capitala, ar fi ales varianta ilegala ca sa obtina permisul de conducere... I-ar fi dat instructorului 300 de euro, sa stea "fara emotii" la examen.

La fel ca lectorul academiei de politie au procedat, spun anchetatorii, alte trei persoane. Marti, dupa o noapte de stat dupa gratii, vor fi prezentate judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru fapte de coruptie.

Deocamdata academia de politie nu a facut niciun comentariu cu privire la faptul ca un cadru didactic al acestei institutii ar fi implicat in acest scandal. In dosarul spaga pentru permise sunt cercetati cinci politisti examinatori si mai multi instructori.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu