marime text:

Alarma falsa cu bomba, la un centru de distractii din statiunea Mamaia

O alarma falsa cu bomba a avut loc, marti seara, in statiunea Mamaia, fiind vizat Centrul de Distractii Europa. Cateva zeci de persoane aflate in acel moment in cladire au fost evacuate de catre genisti.
Alarma falsa cu bomba, la un centru de distractii din statiunea Mamaia
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, marti seara, in jurul orei 19.00, o persoana a sunat la 112 si a anuntat ca in cladirea in care functioneaza Centrul de Distractii Europa din statiunea Mamaia a fost amplasata o bomba. Imediat, la fata locului a fost trimisa grupa pirotehnica a IPJ Constanta, care a evacuat cladirea si a inceput cautarea explozibilului.
 
Dupa aproximativ doua ore de cautari, in care au fost folositi si caini specializati, genistii au stabilit ca a fost vorba despre o alarma falsa, astfel incat clientii localului s-au putut intoarce la mesele de joc.
 
Primele informatii ale anchetatorilor indica faptul ca cel care a dat alarma falsa este un barbat, care a folosit un telefon mobil cu cartela pre-pay.
 
Daca va fi identificat, autorul apelului ar putea fi cercetat pentru comiterea infractiunii de acte de terorism, prevazuta de articolul 38 din Legea nr. 535/2004 privind prevenirea si combaterea terorismului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu