marime text:

Ai luat amenda intr-o tara din Uniunea Europeana? Nu scapi de ea pana nu o platesti!

Mare atentie, daca plecati de Paste cu masina in alte tari. Strainii au legi diferite, iar politistii de la Rutiera sunt neiertatori, daca nu respectati regulile de circulatie. Si sa nu credeti ca daca luati o amenda si n-o achitati, scapati de ea odata intorsi acasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O comisie creata special la Bruxelles urmareste aceste sanctiuni, in toata Uniunea Europeana, si-i obliga pe ghinionisti sa le plateasca.

Viteza excesiva, conducerea sub influenta alcoolului, nefolosirea centurii de siguranta sau nerespectarea luminilor de semnalizare. Acestea sunt cauzele pentru producerea a 75% din accidente in tarile din Europa. Daca luati amenda pentru una dintre aceste incalcari ale codului rutier, veti fi urmarit pana cand veti plati amenda. Daca nu o faceti in cel mult o luna de la revenirea in tara, puteti avea surpriza sa primiti interdictie de calatorie in statul in care ati fost amendat.

Astfel de masuri sunt menite sa previna pe cat posibil accidentele rutiere. Occidentalii sunt de parere ca o amenda mare il sperie pe sofer si il determina sa fie mult mai prudent.

In Bulgaria si Grecia puteti fi invitat chiar la sectia de politie, ca sa platiti penalizarile inainte de a parasi aceste tari. Tot acolo, dar si in Turcia, sunt interzise aparatele anti-radar. Nu respectati regula, atunci riscati sa dati 2.000 de euro, iar in Grecia puteti fi chiar si retinut.

In ideea in care alegeti destinatii mai putin populare, cum ar fi Macedonia sau Ucraina, trebuie sa aveti cartea verde a masinii, iar daca nu sunteti proprietarul autoturismului, aveti nevoie de o procura tradusa si legalizata sau de contractul de inchiriere al autoturismului.

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda tuturor celor care vor sa plece in strainatate in aceasta perioada sa isi faca asigurari medicale si sa nu plece fara un ghid de calatorie pentru tarile pe care le tranziteaza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu