marime text:

Afacere de 40.000 de euro: au luat bilete de avion cu banii altora, iar apoi le-au vandut mai departe

Trei barbati sunt cercetati de DIICOT pentru ca au achizitionat fraudulos, din conturi unor persoane din strainatate, bilete de avion. Le-au vandut apoi cu cate 100 de euro, indiferent de destinatie. Prejudiciul creat de cei trei este de 40.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politisti de la Crima Organizata, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au stabilit ca cei trei barbati, doi din municipiul Tulcea, iar celalalt din Constanta, au obtinut in mod fraudulos date de identificare ale conturilor mai multor cetateni straini, din care efectuau plati pentru achizitionarea unor bilete de avion.
 
Ulterior, biletele erau vandute contra sumei de o suta de euro, indiferent de costul biletului.
 
Pana in prezent, au fost identificate 40 de persoane, prejudiciul cauzat acestora ridicandu-se la 40.000 de dolari.
 
In urma efectuarii a trei perchezitii la domiciliile suspectilor, au fost ridicate in vederea confiscarii: patru hard-disk-uri, trei memory-stick-uri, un card cu banda magnetica, doua laptop-uri, doua memory card, 19 unitati optice de stocare, valoarea bunurilor ridicate fiind de 5.400 de lei.
 
Initial, luni, impotriva a doi dintre cei trei barbati, procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Tulcea, au luat masura retinerii pentru 24 de ore, apoi in cursul zilei de marti instanta a decis in cazul lor obligarea de a nu parasi localitatile de domiciliu.
 
Cercetarile continua fata de suspecti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de acces neautorizat la un sistem informatic, cauzarea unui prejudiciu patrimonial prin introducerea de date informatice si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu