marime text:

Afacere cu utilaje furate din strainatate, demascata de politistii! Pana si proprietarii aveau de castigat!

O adevarata retea care aducea in Romania utilaje furate din Spania si Italia a fost demascata de politistii si procurorii din Constanta. Anchetatorii sustin ca filiera era extrem de bine pusa la punct si ca inclusiv firmele care reclamau furtul utilajelor aveau de castigat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii de frontiera din Constanta au mai descoperit alte doua utilaje furate, dupa ce duminica seara au anuntat ca au depistat 17. Toate erau declarate furate din Spania si Italia, dar abia dupa ce masinile ajungeau in Romania.
Astfel, proprietarii straini incasau asigurarile, iar cei din Romania reuseau sa le vinda unor asociatii agricole sau firme mici, pentru a li se pierde urma.

Valoarea totala a autovehiculelor depistate si sechestrate de autoritati atinge 2 milioane de euro.

Politistii de frontiera au aflat ca printre utilajele furate sunt si doua autovehicule agabaritice.

Procurorii incearca acum sa stabileasca daca nu cumva filiera care actiona in judetul Constanta are legatura cu reteau din Borsa. Si acolo exista un dosar deschis pentru zeci de utilaje furate din Europa, carora li se pierdea urma la noi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu