marime text:

Adrian Minune si Florin Salam, invinuiti intr-un dosar de tentativa de omor!

Invinuitul Adrian Minune, urmarit penal pentru favorizarea infractorului si acuzatul Florin Salam, banuit de marturie mincinoasa, au jucat joi cum le-au cantat anchetatorii. Cei doi interpreti de manele au fost audiati la Politia Capitalei intr-un dosar in care fiul lui Nutu Camataru, un interlop bucurestean, este acuzat de tentativa de omor, intr-un club.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Interpretii, cred investigatorii, au fost acolo si stiu tot ce s-a intamplat. Dar cand au fost adusi la audieri, au uitat tot.

Adrian Minune a fost chemat joi la Politia Capitalei ca sa ii fie adusa la cunostinta acuzatia. I-a stat alaturi Florin Salam, un alt nume al muzicii de petrecere, invinuit in acelasi dosar.

Adrian Minune si Florin Salam au petrecut intr-o seara la un club din Capitala. Una dintre tinerele care facea parte din grupul lor a fost abordata de fiul lui Nutu Camataru, iar un alt interlop, poreclit Italianul, a intervenit intre cei doi. Furios, baiatul lui Camataru, l-a injughiat, spun politistii.

Incidentul insa ar fi fost ascuns de toti cei care erau in local la acea ora, inclusiv de cantaretii de manele. Deodata, n-au vazut, n-au auzit nimic...

Asa ca joi politistii de la Omoruri au descins in 20 de locuinte din Bucuresti si au ridicat 23 de persoane. Toata lumea a fost adusa in birourile anchetatorilor si audiata. Sapte indivizi au fost si retinuti in cele din urma. Unul dintre ei este chiar patronul clubului care a sustinut si el ca victima a fost injunghiata in strada, nicidecum in interior.

Legaturile cantaretilor de manele cu lumea interlopa nu sunt deloc secrete. Si Florin Salam, si Adrian Minune au cantat deseori la petrecerile si nuntile unor personaje controversate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu