marime text:

Adolescenta de 16 ani tarata in camp si violata de cinci necunoscuti!

Marturia unei fete de 16 ani din Dambovita i-a pus marti seara pe jar pe agentii de politie si pe medici! Tanara a povestit ca cinci indivizi au profitat de ea, dupa ce au dus-o pe un camp si au amenintat-o.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Adolescenta i-a spus totul matusii, care a alergat imediat cu ea la spital. Doctorii i-au facut fetei mai multe investigatii, iar politistii incearca sa ii gaseasca pe agresori.

Fata, eleva in clasa a noua, a povestit ca se intorcea de la cursuri, cand indivizii au luat-o cu forta de pe strada. Au dus-o cu o masina pe un camp de la marginea orasului Titu si, dupa ce au violat-o, au abandonat-o acolo.

Adolescenta nu are rani pe corp, dar este traumatizata, spun medicii.

A depus deja si o plangere la politie, dar oamenii legii asteapta si certificatul medico-legal care va dovedi daca a fost sau nu violata.

Tanara nu a reusit sa le dea anchetatorilor prea multe detalii despre agresori, pentru ca acestia i-au acoperit fata cu o gluga.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu