marime text:

Adolescenta de 15 ani, gravida in cinci luni. Tatal este chiar fratele vitreg al fetei!

Poveste de familie greu de inchipuit in judetul Bacau. O fata de 15 ani este insarcinata in cinci luni, in urma unei relatii avute chiar cu fratele ei vitreg, in varsta de 35 de ani. Barbatul ar fi amagit-o pe copila si ar fi lasat-o insarcinata. Parintii  jura ca n-au stiut nimic despre relatia dintre ei si ca au aflat totul de-abia acum, cand sarcina a fost confirmata de medici.
Adolescenta de 15 ani, gravida in cinci luni. Tatal este chiar fratele vitreg al fetei!

Fata de 15 ani a povestit mamei si politistilor ca ar fi intretinut relatii intime cu fratele vitreg, de mai multe ori. Copila si
barbatul mergeau adesea la padure, dupa lemne. Atunci se petrecea totul, iar adolescenta spune ca, influentata de barbat, nu a realizat gravitatea faptei.

Fata n-a povestit nimic acasa, de rusine, dar si pentru ca ii era frica de fratele vitreg, care a iesit anul trecut din inchisoare, dupa un furt. Mama si tatal ei n-au observat sarcina. Acum doua zile insa, o persoana a denuntat povestea la politie, cu un telefon anonim.

Mama si-a dus fata la medicul din sat, care a confirmat ca adolescenta este insarcinata in cinci luni. S-a depasit deci termentul unui avort, asa ca fata va fi in curand mamica. Cel banuit ca a lasat-o gravida a fugit de acasa imediat dupa ce s-a aflat ce a facut.

Parintii spun ca sunt nauciti de vestea ca fata lor e insarcinata in cinci luni. Barbatul de 35 de ani ii este frate doar dupa tata. E conceput cu prima sotie a barbatului, dar a ramas cu el dupa despartirea parintilor.

Familia e hotarata sa nu pastreze copilul rezultat din relatia nefireasca dintre fratii vitregi. 
 
Cel suspectat ca a lasat-o gravida pe fata de 15 ani nu e de gasit. Chiar daca mai facuse puscarie, oamenii din sat continuau sa-l vada totusi cu ochi indulgenti.

Daca va fi gasit vinovat pentru incest si relatii intime cu o minora,  barbatul risca o pedeapsa de 7 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu