marime text:

Accident in lant provocat de o masina a Ambasadei SUA! VEZI cauzele si urmarile

Un barbat care conducea o masina a Ambasadei SUA in Romania a provocat un accident in lant pe o strada din Sectorul 1. Soferul nu a respectat distanta in trafic si a lovit autoturismul din fata lui, proiectandu-l in alte doua vehicule care stationau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trei dintre cele patru masini implicate in carambol stationau in coloana, pentru ca in zona era foarte aglomerat. Soferul masinii de transport consular a venit din spate si nu a vazut ca celalalte masini erau pe loc, nu a franat si a intrat in ele.
 
La volanul masinii cu numere diplomatice se afla o ruda a unui angajat de la Ambasada Statelor Unite. Initial, politistii au fost anuntati ca pe Aleea Privighetorilor a avut loc o tamponare, dar, dupa cateva ore, au aflat ca doua persoane, soferul masinii Ambasadei SUA si copilul sau care se afla cu el in autoturism, ar fi ajuns la spital, asa ca au mers la fata locului pentru reconstituire.
 
Insa, medicii de la Spitalul Floreasca sustin ca au primit doar un singur pacient. Soferul care a provocat accidentul a fost testat si nu consumase alcool.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu