marime text:

Ambulanta MORTII! Doi pacienti au fost ucisi de soferul care trebuia sa-i salveze

O ambulanta care transporta trei pacienti la un centru privat de dializa din Drobeta Turnu Severin s-a transformat intr-o masina a mortii. Soferul a infipt salvarea direct intr-un cap de pod, iar un barbat de 68 de ani si o femeie de 71 au murit pe loc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cealalta pacienta, in varsta de 50 de ani, a ajuns in stare foarte grava la spital. Doar cel de la volan a scapat teafar, dar acum trebuie sa raspunda pentru vietile frante.

La scurt timp dupa accident, soferul ambulantei a fost transportat si el la spital. Nu avea rani care sa-i puna viata in pericol, insa politistii au vrut sa se incredinteze ca omul nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. A scapat cu viata pentru simplul motiv ca a fost singurul din ambulanta care avea centura de siguranta.

Sustine ca o roata i s-ar fi desprins in mers si asta l-a facut sa piarda controlul. Dar politistii il contrazic insa pentru ca roata masinii era la locul ei cand au ajuns ei acolo.

Soferul este cercetat acum pentru omor si vatamare corporala din culpa si risca inchisoarea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu