marime text:

A vrut sa omoare cu toporul un politist, care nu-l lasa sa-si loveasca fata de 13 ani!

Intamplare teribila in comuna Cumpana, din judetul Constanta. Chemat sa intervina intr-un conflict familial, un politist era cat pe ce sa fie omorat cu toporul. Nervos ca nu-si mai poate snopi in voie fiica de 13 ani, un barbat a sarit pe agentul de politie care a indraznit sa il opreasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata a cerut ajutorul fratelui sau, dar acesta s-a vazut neputincios in fata tatalui, asa ca a decis sa sune la politie. Fata a fugit si s-a incuiat in camera ei. Intre timp, politistul s-a ferit de lovitura de topor si a scos un spray lacrimogen.

Atacatorul a fost imobilizat si dus la sediul politiei, unde taraboiul a continuat. Barbatul a fost retinut pentru ultraj.

Cat despre sarmana adolescenta, care suporta de multa vreme bataile tatalui, aceasta a fost lasata in grija unui unchi. Fata este mezina familiei si singura care a ramas in casa parinteasca, de cand fratii ei s-au insurat si au plecat la casa lor, iar mama lor munceste in Italia. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu