marime text:

A vrut sa-l taie cu toporul pe politistul care i-a trimis fratele la inchisoare!

Incident grav in judetul Neamt. Un barbat a fost impuscat de un politist desi, sustine el, nu avea nicio vina. Ar fi purtat doar un brau la topor, dar martorii si agentul care a tras isi amintesc perfect ca omul a agitat arma in directia politistului si doar gloantele au putut sa-l opreasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incidentul s-a petrecut duminica seara, in comuna Icusesti, in vazul mai multor localnici. Oamenii spun ca l-au vazut pe barbatul de 31 de ani alergand dupa politist cu toporul in mana si in cateva clipe situatia s-a inversat si agentul a scos arma.

In urma cu cateva luni, seful de post din comuna l-a prins la furat pe fratele lui. Cand acesta a fost inchis, toata familia lui i-a jurat razbunare politistului.

Acum, cand s-a intalnit cu barbatul furios, agentul povesteste ca l-ar fi amenintat direct cu arma si degeaba s-a chinuit el sa-l potoleasca cu vorba buna.

Seful de post a tras mai intii un foc de avertisment in aer, dar apoi a indreptat arma spre el. In cele din urma, barbatul a ajuns pe mainile medicilor, iar acum este in afara oricarui pericol, spun medicii.  

Superiorii politistului au deschis o ancheta pentru a vedea daca omul legii a folosit justificat arma din dotare. De cealalta parte, barbatul impuscat risca sa fie pedepsit pentru ultraj si port de obiecte periculoase.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu