marime text:

A violat a treia oara o batrana, din razunare. Era suparat ca dupa primul abuz a intrat in puscarie

Cosmarul s-a repetat pentru o vaduva de 75 de ani dintr-un sat din Bacau. Abia si-a revenit dupa trauma suferita in urma cu doi ani, cand a fost violata de un tanar. Agresorul a fost trimis atunci la inchisoare, a fost eliberat mai devreme si a vrut razbunare. Asa ca si-a batut joc din nou de batrina.
A violat a treia oara o batrana, din razunare. Era suparat ca dupa primul abuz a intrat in puscarie

Violatorul are acum 27 de ani, si fusese condamnat la 4 ani de inchisoare, dupa ce a batjocorit-o pe batrana. A fost eliberat la sfarsitul anului trecut, dupa ce a efectuat doar jumatate din pedeapsa. S-a intors in Gura Vaii, o comuna de langa Onesti, iar la scurt timp a mers din nou la victima lui.

A dat buzna peste femeie in casa si a abuzat-o sexual, amenintand-o ca daca povesteste ceva cuiva ii omoara copiii. Femeia nu a spus nimic, crezand ca totul se va sfarsi aici. Nu a fost insa asa, pentru ca violatorul a atacat-o pentru a treia oara, duminica noapte, iar batrana si-a luat inima in dinti si s-a dus la politie.

Dupa ce au aflat de nenorocirea batranei, toate femeile au stat cu frica in san, pana ce politistii l-au prins pe violator. Instanta l-a arestat preventiv pentru viol.

Daca tanarul va primi o noua condamnare, la pedeapsa ii vor fi adaugati si cei doi ani neexecutati din sentinta anterioara. Localnicii cer sa se faca dreptate si spera sa nu-l revada prea curand pe ulitele din comuna.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu