marime text:

A sunat la 112 de 17.185 intr-un an! "Distractia" a costat statul 30.000 de lei

De cate ori poate sa sune cineva la ambulanta? De 17.185 de ori intr-un an, adica de circa 48 de ori pe zi cate 2 apeluri pe ora. Este cazul unui domn din Vaslui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bolnav de diabet si speriat ca poate sa moara in casa, el cheama salvarea ca sa-l duca la spital de fiecare data cand nu se simte bine. Astfel, statul roman a cheltuit 30.000 de lei degeaba in 2010 cu acest barbat.
 
Angajatii serviciului de ambulanta spun ca anul trecut, din o mie de apeluri, doar in patru cazuri starea barbatului de 69 de ani impunea sa fie dus la spital.
 
Oricum, de fiecare data, a refuzat internarea. Pentru ca a sunat de peste 17.000 de ori la 112, omul a fost amendat cu 1.000 de lei.
 
Alt exemplu de fonduri risipite vine din judetul Hunedoara, unde o doamna a avut pe rol aproape 300 de dosare in ultimii doi ani. Femeia bate aproape zilnic 120 de kilometri din satul ei pana la Deva sau Hunedoara pentru a ajunge in fata instantelor pe care le-a asaltat.
 
Primul proces l-a intentat socrilor dupa ce nu s-au inteles asupra unei mosteniri. A pierdut cele mai multe procese, iar instantele au somat-o sa plateasca cheltuielile de judecata care depasesc acum suma de zece mii de lei. A facut imprumuturi in banci, dar nu s-a oprit.
 
Procesele intentate de femeia de 58 de ani au costat pana acum statul roman aproape 60.000 de lei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu