marime text:

A strans o AVERE din banii de spaga, dar acum e de negasit!

Stefan Gubik Milan, seful de tura din vama Stamora Moravita, este dat in consemn la frontiera. Ca un facut, cu doua zile inainte ca descinderile sa aiba loc acesta s-a facut nevazut.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Poate ca cineva i-a vandut pontul ca vor avea loc retineri si este vizat. Interesant este ca, la fel ca el, inca un vames si cinci politisti de frontiera parca au intrat in pamant.

Dintre toti, Milan Gubik iese in evidenta prin averea lui. Este se pare unul dintre cei mai influenti oameni din Nadlac.

Potrivit propriei declaratii este proprietarul a trei terenuri, doua in extravilan, de cate 20.000 de metri patrati la Giroc si unul in intravilan de 850 metri patrati.

In plus, acesta are nu mai putin de cinci locuinte. Patru sunt la Nadlac. Prima, o casa cumparata in 1991, alte doua imobile mostenite in 2006 si un apartament achizitionat in 1990. In 2003, Gubic si-a cumparat si un apartament la Timisoara.

Vamesul a omis sa precizeze in acte care au fost veniturile sale in 2009, multumindu-se sa indice ca sursa doar Vama Moravita pentru el si o firma pentru sotie.

Acelasi individ, cautat acum pentru luare de mita, a avut si aspiratii politice. In 2008, acesta a candidat la primaria orasului Nadlac.

In acelasi dosar cu Gubik sunt suspectati de fapte de coruptie peste 100 de oameni, atat functionari vamali, cat si politisti de frontiera. Foarte putini se pot lauda cu mai multe proprietati.

Cei mai multi locuiesc in imobile modeste, semn ca banii obtinuti din luarile de mita erau fie putini, fie investiti in altceva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu