marime text:

A ramas gravida pentru a doua oara, desi are doar 12 ani! "Autorul" risca 15 ani dupa gratii

Caz delicat in Galati! O fata de doar 12 ani a ramas insarcinata pentru a doua ora. La prima sarcina avea doar 10 ani, iar medicii au stabilit ca nu putea sa duca sarcina la termen. Acum spune ca vrea copilul pentru ca e facut din dragoste cu un cioban de 20 de ani, cercetat pentru asta de politie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La prima sarcina, copila a fost dusa la un spital din Bucuresti si medicii de acolo i-au facut un chiuretaj pentru ca si ea si fatul erau in pericol. De aceasta data, fata vrea sa pastreze copilul, iar specialistii sustin ca organismul ei este destul de dezvoltat ca sa duca o sarcina pana la capat.

Fetita a ramas insarcinata cu un cioban in varsta de 20 de ani. El este cercetat in stare de libertate pentru act sexual cu o minora si risca chiar sa ajunga dupa gratii.

Intre timp cazul a fost preluat de cei de la Directia pentru Protectia Copilului din Galati. Psihologii de aici au inceput deja sa o consilieze pe fata si nu este exclus ca dupa nastere atat mama cat si copilul sa locuiasca o perioada intr-un centru special.

La randul sau, tatal copilului sustine ca si el are conditii sa-i ingrijeasca pe cei doi, asta in cazul in care nu va ajunge dupa gratii. Pedeapsa pe care o risca tanarul poate ajunge pana la 15 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu