marime text:

A ramas fara doza de heroina si i-a pus cutitul la gat unei tinere, in plina strada

O tanara dependenta de heroina este acuzata ca a atacat o trecatoare pe o strada din Bucuresti si i-a luat lantisorul si telefonul, ca sa-si poata procura droguri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima a stiut cum sa procedeze cand s-a trezit cu cutitul la gat, spun politistii, care au retinut-o pe suspecta. Georgiana, victima: "A venit din spate, mi-a pus cutitul in gat si mi-a zis sa scot tot pentru ca altfel baga cutitul in mine. Apoi a vazut lantisorul si l-a smuls, apoi m-a controlat in buzunare si a plecat".

Georgiana isi aminteste atacul ca si cum a fost ieri. Socul a fost atat de puternic incat acum nu mai iese pe strada neinsotita.

Politistii spun ca tanara a procedat exact asa cum trebuie in astfel de situatii: nu a opus rezistenta in momentul atacului si a retinut semnalmentele agresorului, apoi a anuntat imediat politia.

Politistii au ajuns in cele din urma la suspecta, o recidivista. Are 25 de ani si a mai fost condamnata pentru trafic de droguri. Si acum se pare ca tot dependenta de heroina ar fi impins-o sa atace.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu