marime text:

A pacalit 32 de oameni ca le gaseste de munca in Anglia, i-a suit intr-un autocar si a disparut!

Politistii din Caras-Severin sunt in alerta, dupa ce au aflat ca un escroc a pagubit peste 100 de persoane si a obtinut de pe urma lor mii de euro. Luni seara, individul a imbarcat intr-un autocar 32 de persoane, carora le-a promis locuri de munca la ferme din Anglia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cursa lor s-a incheiat insa la Caransebes, unde i-a abandonat.

Barbatul care a pus la cale totul i-a momit pe oameni cu salarii de 1.600 de euro in Anglia. Luni seara, i-a imbarcat intr-un autocar si le-a luat banii de drum - cate 160 de euro.  Sub pretextul ca are de rezolvat o treaba urgenta, omul l-a rugat apoi pe soferul autocarului sa opreasca putin in Caransebes.

Dupa patru ore de asteptare, oamenii si-au dat seama ca au fost inselati. S-au dus glont la politie si acolo l-au si recunoscut pe escroc in pozele aratate de oamenii legii. Pe numele lui sunt depuse peste 100 de plangeri, toate pentru inselaciune, insa el ramane deocamdata de negasit.

Dezamagirea a fost mare pentru oamenii care sperau intr-o viata mai buna in Anglia. Multi dintre ei si-au vandut animalele pentru a face rost de banii pe care i-au dat cu atata incredere unui necunoscut.

Oamenii legii au facut publica fotografia barbatului, pe care il cauta acum pentru inselaciune. Daca va fi gasit, escrocul risca pana la 12 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu