marime text:

A omorat si violat o batrana, pentru ca a refuzat sa-i dea un pachet de tigari!

Un tanar de 28 de ani, din Mures, a ucis o batrana pentru un motiv incredibil: femeia a refuzat sa-i dea un pachet de tigari. A injunghiat-o de patru ori, dar inainte de asta a chinuit-o si a batjocorit-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia de 78 de ani locuia singura. O mai ajutau la treburi prin gospodarie vecinii, iar pentru asta ii rasplatea cu tuica si tigari. A aflat despre asta si un tanar dintr-un sat apropiat, care s-a gandit sa-i faca femeii o vizita. El i-a cerut un pachet de tigari si cum batrana a indraznit sa-l refuze, s-a razbunat cumplit pe ea. A violat-o si apoi i-a luat zilele.

Dupa ce si-a ucis victima, tanarul de 28 de ani a fugit, fara sa mai ia din casa femeii tigari sau bani. A fost insa prins dupa cateva ore si n-a incercat sa-si nege faptele. Deja a fost arestat pentru 29 de zile. El este cercetat pentru omor deosebit de grav, viol, tentativa de talharie si violare de domiciliu. Asa ca vor trece ani multi pana cand va fi iar liber.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu