marime text:

A murit in fata televizorului, la cateva ore dupa ce a fost batut de un vecin

A platit cu viata refuzul de a-i da unui amic bani de bautura. Este vorba de un brasoven de 41 de ani, care a murit la numai cateva ore dupa ce a incasat o bataie teribila.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima si agresorul se cunosteau bine - locuiau in acelasi cartier si deseori se intalneau pe la cumparaturi. Ultima oara, tanarul in varsta de 21 de ani i-a cerut vecinului bani pentru bautura, dar refuzul lui l-a scos din minti.

N-a fost nimeni prin preajma sa-l potoleasca pe scandalagiu, pentru ca ea noapte si printre blocuri nu erau decat cei doi barbati.

Lovita crunt cu pumnii si picioarele, victima a avut totusi puterea sa ajunga acasa pe picioarele sale. I-a povestit sotiei ce patise si parea ca si-a revenit, tocmai de aceea n-a chemat ambulanta. Omul s-a asezat in fotoliu, la televizor. Curand insa, a murit si cand sotia a bagat de seama ca e ceva in neregula cu el, era deja prea tarziu.

Pentru lovituri cauzatoare de moarte, agresorul risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu