marime text:

A mai aparut un fragment din cadavrul descoperit transat la groapa de gunoi din Lugoj!

Un fragment de trup uman - cavitatea toracica - ce ar apartine unui barbat care fusese transat si al carui trunchi a fost gasit, in ianuarie, la groapa de gunoi din Lugoj, a fost descoperit, duminica dimineata, in raul Timis, in apropierea localitatii Hitias.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Andrea Cinteza, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistii au descoperit, duminica dimineata, in raul Timis, un fragment dintr-un trup uman, respectiv cavitatea toracica.

"Politistii au descoperit in zona fostei balastiere de pe raul Timis, in dreptul localitatii Hitias, un fragment de trup uman. Este vorba despre despre o cavitate toracica. Politistii fac in continuare cercetari pentru a stabili cu exactitate provenienta fragmentului uman", a spus Cinteza.

Potrivit anchetatorilor, fragmentul uman ar putea apartine unui barbat in varsta de 42 de ani, Titu Veliciu, al carui trunchi a fost descoperit, in luna ianuarie, in groapa de gunoi din Lugoj, insa acest lucru va fi confirmat in urma analizelor ADN.

Cadavrul unui barbat care a fost decapitat si caruia i-au fost taiate mainile si picioarele a fost gasit, in 6 ianuarie, la groapa de gunoi din Lugoj, trupul fiind pus intr-un sac menajer.

Ulterior, anchetatorii au stabilit ca victima era Titu Veliciu, de 42 de ani, cunoscut ca o persoana care locuia pe strada, el fiind identificat pe baza probelor ADN.

In februarie, politistii din Timis au ridicat doua persoane suspecte in acest caz, ele fiind duse la audieri la Parchet.

Surse apropiate anchetei sustineau ca cele doua persoane sunt un fost militar si un fost politist din Lugoj, in compania carora a fost vazuta victima. Cei doi au recunoscut in fata anchetatorilor ca il cunosteau pe barbatul transat, dar au negat ca ei ar fi autorii crimei.

Aceleasi surse sustineau ca in casa unuia dintre cei doi suspecti au fost gasite pete despre care se crede ca ar fi de sange, dar urmeaza sa fie facute cercetari.

Ulterior, cei doi suspecti au fost lasati sa plece dupa ce au fost audiati de anchetatori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu