marime text:

A inlocuit tablouri de 400.000 de euro cu niste falsuri si a castigat doar 600 de euro!

Politistii au reusit sa recupereze doua tablouri extrem de valoroase, semnate de Nicolae Griogorescu si Nicolae Darascu. Ele au fost  furate in urma cu 5 ani din casa Petru Groza din Deva si inlocuite cu niste falsuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietarii tablourilor si-au dat seama abia de curand ca le lipseau trei dintre picturile care valoreaza peste 400.000 de euro. Al treilea tablou furat atunci, "Carul cu boi" de Grigorescu, este dat si acum in urmarire internationala.

Cel care a inlocuit tablourile originale cu niste falsuri este chiar fostul administrator al casei in care a locuit Petru Groza si familia lui. El a luat tablourile si le-a dat unui individ din Timisoara. Prin intermediul altei persoane, acesta a inlocuit panzele cu niste copii, pe care le-a pus in ramele originale, la locul lor.

Pentru fiecare tablou, fostul administrator a incasat 200 de euro, in vreme ce individul din Timisoara le-a vandut mai departe cu cate 2.000 de euro fiecare.

Urmasii lui Petru Groza au sesizat inlocuirea tablourilor de-abia la sfarsitul anului trecut si au anuntat politia.

Saptamana trecuta, oamenii legii au recuperat cinci tablouri, printre care "Peisaj" de Grigorescu si "Peisaj din Delta" de Nicolae Darascu, disparute de la Petru Groza, dar si alte trei panze declarate furate de alti colectionari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu