marime text:

A injunghiat doi oameni, dupa ce acestia i-au cerut o tigara!

O bataie inceputa pe strada intre mai multi tineri s-a incheiat cu varsare de sange, in Bacau. Doi barbati, dintre care unul in stare grava, au ajuns la spital, injunghiati de acelasi adversar. Victimele sustin ca agresorul s-ar fi suparat crunt cand i-ar fi cerut o tigara. Dar el se apara si spune ca a scos cutitul pentru ca altfel ar fi fost el cel linsat.
A injunghiat doi oameni, dupa ce acestia i-au cerut o tigara!

Tinerii injunghiati au 19, respectiv 22 de ani. Daca primul, taiat la un picior, se simte bine, cel de-al doilea a fost transferat de la Bacau la Iasi, cu artera femurala sectionata. Este internat la Terapie Intensiva, iar medicii lupta sa-l
salveze.

Cele doua victime sustin ca se plimbau pe strada, cu alti doi amici, cand i-au cerut o tigara unui necunoscut. Nu le-a dat, asa ca si-ar fi continuat drumul.

Ceva mai tarziu, cand unul dintre cei patru prieteni a plecat spre casa, s-a reintalnit cu aceleasi individ, care parea extrem de nervos. I se parea ca cei patru amici l-au injurat cand s-au intalnit prima oara. Asa ca a sarit si l-a injunghiat pe in picior pe baiatul de 22 ani. Cei trei prieteni ai sai au sosit imediat acolo si i-au cerut socoteala agresorului, dar in invalmaseala creata, un al doilea tanar, de 19 ani, a fost si el taiat. Apoi, suspectul a incercat sa fuga cu un taxi, dar a fost prins de politisti. El este cercetat acum pentru tentativa de omor.

Oamenii legii cred ca suspectul este cel care minte. Barbatul a mai facut 10 ani de puscarie, pentru omor si ar fi trebuit sa stea si acum dupa gratii, daca nu ar fi fost eliberat conditionat.

Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca sa se reintoarca pentru multi ani in inchisoare. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu