marime text:

A imprumutat 86.000 de euro de la camatari, dar n-a scapat de ei nici dupa ce le-a dat 200.000!

Santajat timp de trei ani, un barbat din Ploiesti a ajuns dea inapoi 200.000 de euro, desi imprumutase doar 86.000. Si-a vandut tot ca sa invinga setea de bani a camatarului care l-a adus la sapa de lemn.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Abia marti, cand politistii au organizat un flagrant, l-au prins pe individ, cand tocmai venise sa mai incaseze 1.000 de euro, inarmat cu un briceag.

Barbatul santajat nu a anuntat mai demult politia pentru ca a considerat a ca pierdut razboiul in fata camatarului. Semnase acte la notar, care dovedeau ca a imprumutat 200.000 de euro, desi luase o suma mult mai mica. Abia cand a ajuns la limita saraciei si a disperarii a dat in vileag amenintarile la care era supus de trei ani.

Oamenii legii spun ca numarul victimelor camatarilor este cu siguranta mult mai mare decat al celor care au curajul sa se planga. Amenintati cu moartea, oamenii isi pierd casele, masinile si ajung pe drumuri. Nici nu e de mirare ca le e frica sa ceara ajutorul autoritatilor.

Desi e acuzat de santaj, spalare de bani si port ilegal de arma, judecatorii au decis ca suspectul poate fi cercetat in libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu