marime text:

A furat 3.000 de lei de la firma unde lucreaza si impreuna cu un prieten, a inscenat o talharie!

Un barbat din Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, este cercetat penal pentru delapidare dupa ce a furat din casieria firmei la care lucra 3.000 de lei, dupa care a reclamat la Politie ca a fost talharit de o persoana, pe strada.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, comisarul Ioan Andreica, a informat, vineri, printr-un comunicat de presa, ca Marius S. (22 de ani) a sunat, joi seara, la 112 si a reclamat ca o persoana i-a smuls haina, in zona statiei CFR Beclean, mentionand ca intr-unul dintre buzunare avea suma de 3.000 de lei.

Politistii au gasit haina barbatului, care era rupta in mai multe parti.

"Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au stabilit ca Marius S., avand calitatea de gestionar la o societate comerciala, a acumulat mai multe datorii, iar pentru recuperarea acestora si-a insusit bani din casieria societatii, bani pe care i-a cheltuit in interes personal", a mentionat Andreica.

Totodata, in complicitate cu acesta, un alt tanar, Andrei T. (24 de ani), a simulat talharia de pe strada Garii, adica i-a rupt haina lui Marius S.

"Andrei T. a primit suma de o mie de lei de la Marius S., iar cei doi au simulat comiterea faptei de talharie pe strada Garii din Beclean, ocazie cu care gestionarul si-a murdarit hainele si le-a rupt, pentru ca fapta sa fie credibila", a spus Andreica.

Serviciul de Investigatii Criminale il cerceteaza pe Marius S. pentru delapidare, iar pe Andrei T. pentru complicitate la delapidare, ambii in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu