marime text:

Detalii socante ale anchetei de la Lugoj: fragmentele de cadavru descoperite cantaresc doar 14 kilograme

Intrebari fara raspuns la Lugoj, dupa ce a fost gasit un trup de barbat fara cap si fara membre, in groapa de gunoi a orasului. Cine si-a batut joc de cadavru? Dar mai ales, cine a avut o minte atat de diabolica incat sa transeze un om cu fierastraul?
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorilor le este practic imposibil sa obtina repede aceste raspunsuri. Au doar o certitudine. Potrivit lor, criminalul a facut totul cu o precizie de specialist.  

Legistii din Timisoara confirma ca asasinul a transat omul cu o maiestria unui chirurg. La randul lor, martorii care l-au gasit intr-un sac menajer de care trageau cainii sunt infricosati.  

Detaliile macabre sunt insuficiente pentru cei care se ocupa de caz. Criminalistii stiu doar ca victima avea intre 30 si 40 de ani. Pe trup nu au fost gasite urme de violenta, dar nici tatuaje sau cicatrici care ar ajuta la identificarea barbatului. Anchetatorii sunt siguri insa ca nu a fost un om fara adpost.

Vineri, autoritatile au refacut inca o data traseul masinilor de gunoi care ar fi putut transporta sacul menajer in care se afla cadavrul. L-au identificat inclusiv pe sofer.

Desi primul drum pe care l-a facut masina de gunoi a fost la spitalul municipal din Lugoj si de aici a mers direct la rampa, teoria potrivit careia doctorii au aruncat trupul a fost imediat demontata.

Al doilea drum pe care l-a facut soferul a fost in doua dintre cartiere ale orasului. Dupa ce si-a umplut iar masina, angajatul de la salubritate s-a intors la groapa, aflata la 5 kilometri distanta. Toate containerele au fost verificate insa si nu s-au gasit membrele taiate.  

O informatie care parea salvatoare a venit de la o femeie din Hunedoara, mama a trei copiii, care nu mai stie nimic de omul ei. Si aceasta iesire s-a infundat pentru ca sotul plecat de acasa are 49 de ani, iar legistii precizeaza ca cel care a fost macelarit era mai tanar.

Astfel, politistii fac un apel catre toti cei care au persoane disparute in familie sa sune la 112.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu