marime text:

A fost prins barbatul care l-a atacat cu un topor pe un primar din Vaslui!

In cateva ore, politistii vasluieni au reusit sa-l prinda pe individul care l-a lovit cu toporul pe primarul unei comune din judet. Acesta a dat joi seara primele declaratii chiar in timp ce la Iasi, victima lui era pe masa de operatie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Edilul are 50% sanse sa supravietuiasca, spun medicii neurochirurgi care s-au ocupat de el.

Iorgu Sonea, primarul comunei Oltenesti, in varsta de 65 de ani, a fost operat timp de mai multe ore. Avea un traumatism cranio-cerebral sever, o rana la gat si pierduse mult sange in urma atacului.

Suspectul numarul 1 in acest caz este un barbat de 31 de ani, din Barlad. Politistii l-au depistat intr-un TIR care l-a luat la ocazie, de la Husi. Avea cu el intr-o punga toporul cu care si-a hacuit victima. Cel mai probabil, individul a ajuns sa calatoreasca in masina primarului tot facand autostopul.

Joi noapte a refuzat sa spuna de ce l-a atacat, langa o trecere peste calea ferata, intre Barlad si Vaslui. Procurorii urmeaza sa ceara un mandat de arestare preventiva impotriva lui.

Agresorul l-a abandonat pe primar imediat dupa atac. Barbatul aproape agoniza cand l-a gasit un barbat ce trecea prin zona.

Dupa ce i-au dat primele ingrijiri, medicii de la Vaslui l-au trimis pe primarul din Oltenesti la Iasi, unde a fost operat de urgenta.

Cand au aflat ce-a patit edilul, rudele sale l-au banuit imediat pe un barbat care il rugase sa-l ia cu el, la Vaslui.

Iorgu Sonea are 65 de ani si este la carma primariei Oltenesti de dinaninte de 1989.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu