marime text:

A fost de ajuns! Paraul in care s-a inecat avea jumatate de metru

De o moarte stupida a avut parte un barbat de 59 de ani din Timis. Omul, paznic la o ferma de porci, a fost gasit fara suflare intr-un parau adanc de nici macar o jumatate de metru, in care, se pare, ca s-a inecat. Vestea mortii a cazut ca un trasnet pentru familia lui, care il credea la serviciu.  
A fost de ajuns! Paraul in care s-a inecat avea jumatate de metru

Politistii au fost alertati de un localnic, care observase ceva suspect in apa paraului. Cand s-a apropiat de mal si a zarit cadavrul, omul a inlemnit.

"Am venit sa ma spal jos in Dicsan, acolo. Dau sa ma duc in jos si am vazut ca semana cu un om. Se vedea putin urechea. Am anuntat Politia!", povesteste Benone Bordea, un localnic, cel care l-a gasit.

In tot acest timp, acasa, rudele barbatului de 59 de ani stateau ca pe ace. Erau extrem de ingrijorate, de cand colegii omului au venit si le-au spus ca nu a ajuns la serviciu.

"Am crezut ca doarme. Asa facea de obicei. In jur de zece a venit cineva de la serviciu si ne-a intrebat unde e. Nu s-a intamplat sa lipseasca de la serviciu", spune Coculea Bucur.

In cele din urma, familia a primit vestea tragica. "Tot satul a ajutat. Poate o fi gustat ceva. Pacat, pacat de el! Baiat ajutator!", il caineaza Gheorghe Oniga. "S-o fi imbatat si nu o mai fi nimerit. Ii placea sa bea", spune si Lina Maris.

Din primele cercetari se pare ca barbatul a murit inecat. Politistii continua cercetarile. Pentru a se pronunta in acest caz, ei asteapta rezultatele transmise de medicii legisti din Lugoj, care efectueaza autopsia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu