marime text:

"A fost crima!" - familia crede ca barbatul a fost ucis, iar criminalii au inscenat un accident

Familia unui barbat de 43 de ani, mort in conditii suspecte la sfarsitul saptamanii trecute, este convinsa ca acesta a fost ucis. Initial, rudele au crezut ca a pierit dupa o nefericita cazatura din caruta. Dar cativa cunoscuti spun ca a fost ucis in bataie.
A fost crima!  - familia crede ca barbatul a fost ucis, iar criminalii au inscenat un accident

Joia trecuta, barbatul a plecat singur prin sat, cu caruta. Vineri dimineata, omul - tatal a doi copii - a fost gasit mort langa un cap de pod. Atelajul era langa el, rupt, ca si cum s-ar fi produs un accident de circulatie.

Cei apropiati sunt convinsi ca, in toiul noptii, victima a fost batuta crunt, cu parul si toporul, de trei consateni, undeva pe drum.

Ei l-ar fi luat apoi pe barbat si l-ar fi asezat acolo unde a fost gasit, ca sa insceneze un accident. In sprijinul lor, cei din familie spun ca la locul incidentului nu era pic de sange, desi omul decedat avea mai multe lovituri la cap. Iar ca argument principal aduc marturia unui vecin, care ar fi vorbit cu barbatul, in seara de dinaintea mortii.

Vecinul sustine ca victima i-a spus ca la caruta il asteapta doi barbati, care vor sa il omoare. Dupa ce omul s-a indepartat, ar fi auzit tipetele de ajutor ale victimei, dar n-a avut curaj sa vada ce se intamplase.

Procurorii spun ca ancheta e in desasurare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu