marime text:

A fost aproape de moarte, pentru ca a incercat sa desparta doua VACI LESBIENE!

La cei 79 de ani ai sai, un barbat dintr-o comuna din Galati a invatat ca nu te poti impotrivi iubirii. Omul a ramas fara cuvinte cand a intrat in grajd si a gasit doua vaci incalecate, care pareau ca se afla in plin proces de imperechere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Culmea e ca amandoua sunt de acelasi sex ,asa ca omul a intervenit imediat sa le desparta, convins ca e un lucru necurat. Dar atunci a fost apucat in coarne de una dintre ele si arucat cat colo.

Batranul jura ca nu a mai vazut asa ceva. Creste animale de mic copil si a mai avut incidente cu orataniile din ograda,  dar niciodata nu i-a fost dat sa vada doua animale de acelasi sex intr-o asemenea postura. Vaca lui Tigancusa era incalecata de  Rusca - vaca vecinului si cand a intervenit sa le desparta, nu a facut altceva decat sa starneasca furia animalelor. S-a trezit cu o lovitura puternica, in urma careia si-a pierdut cunostinta.

Medicii spun ca i-au fost rupte in impact atat artera, cat si vena femurala.

Medicii au incercat sa faca haz de necaz, ca sa-l mai binedispuna pe batranul care era cat pe ce sa-si piarda viata. Omul este in continuare uimit de ce-a vazut.

Batranul spune ca nu are de gand sa se razbune pe animalul care era cat pe ce sa-l omoare. Dar cand se va insanatosi, va chema preotul, ca sa il alunge pe necuratul din gospodaria lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu