marime text:

A cladit o avere punand cutitul la gatul unor elevi!

Un tanar de 18 ani, din Lugoj, care isi cladise o afacere din santajarea unor copii pe care ii ameninta chiar si cu cutitul, a fost prins acum de politisiti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tinta lui erau elevii de generala, suficient de naivi si neajutorati cat sa ii inmaneze speriati banii de buzunar de cum dadeau cu ochii de individ.

Individul isi facea veacul in apropierea scolilor din oras. Aborda elevii care pareau mai bine imbracati, ii urmarea si pe strazi laturalnice ii ameninta ca daca nu ii fac rost de sume cuprinse intre o suta si soua sute de lei, o sa ajunga acasa batuti mar. Copiii au cedat santajului si astfel au umplut buzunarele talharului cu cateva mii de lei.

Politistii l-au urmarit pe atacator iar joi seara, chiar in momentul in care primea 150 de lei de la un copil, l-au incatusat.

Vineri dimineata deja patru parinti au depus cate o reclamatie prin care spuneau ca si copii lor au avut parte de un asemenea tratament.

Oamenii legii se asteapta ca numarul plangerilor sa creasca. In cursul zilei de vineri, tanarul va fi dus in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Pentru santaj si talharie, el risca sa ajunga la inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu