marime text:

A castigat prin santaj 8.500 de euro, o masina si doua terenuri!

Un barbat din orasul Baicoi, judetul Prahova, a fost arestat preventiv, vineri, el fiind acuzat ca a obtinut prin santaj un autoturism, doua terenuri si suma de 8.500 de euro de la doi barbati pe care anterior ii imprumutase cu bani
A castigat prin santaj 8.500 de euro, o masina si doua terenuri!

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Radu Dan, barbatul, in varsta de 40 de ani, din orasul Baicoi, a fost arestat preventiv vineri, pentru 29 de zile, fiind acuzat de santaj.

Anchetatorii au stabilit ca, in perioada martie 2010 - 14 iunie 2010, suspectul a obtinut un autoturism in valoare de 4.000 de euro de la un barbat pe care il imprumutase cu bani si pe care l-a constrans sa-i dea masina in schimbul banilor imprumutati.

De asemenea, tot prin constrangere si amenintari cu acte de violenta suspectul a obtinut de la un alt barbat pe care il imprumutase cu bani doua terenuri si suma de 8.500 de euro. Cei doi barbati santajati au depus plangere la politie, iar suspectul a fost supravegheat mai mult timp, pana cand anchetatorii au strans probe impotriva lui, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Prahova.

Initial, suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat Judecatoriei Ploiesti, care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu