marime text:

A castigat ilegal 10.000 de euro, imitand vocile Nadiei Comaneci si Angelei Similea!

Romi Varga, tanarul din Resita ajuns la inchisoare, pentru ca a imitat vocea unor sotii de demnitari, ca sa pacaleasca mai multi oameni de afaceri, are probleme si dupa gratii. Procurorii l-au anuntat oficial ca pe numele sau au fost depuse nu mai putin de noua noi plangeri.
A castigat ilegal 10.000 de euro, imitand vocile Nadiei Comaneci si Angelei Similea!

De aceasta data, i se reproseaza ca s-a folosit de imaginea Nadiei Comaneci si a Angelei Similea, ca sa adune intr-un cont bancar 10.000 de euro.

Numele lui Romi Varga apare din nou pe copertile unui dosar penal. Procurorii Parchetului General au adunat nu mai putin de noua plangeri ale unor oameni de afaceri din tara, pacaliti si ei de tanarul de 29 de ani, originar din Resita. Din celula, Romi Varga a fost adus din nou la audieri.

Incatusat si insotit de o escorta a inchisorii Jilava, Romi Varga n-a mai fost la fel de jovial ca-n anii trecuti. A inteles, probabil, ca nu a respectat legea atunci cand a imitat vocea unor persoane cunoscute, pentru a face rost de bani.

Daca in trecut a fost acuzat ca a imitat-o pe sotia fostului presedinte Emil Constantinescu, in noul dosar ar fi pacalit oameni in numele campioanei olimpice Nadia Comaneci si al cantaretei Angelea Similea.

Anchetatorii sustin ca imitiand vocile celor doua celebritati ar fi convins diferiti patroni sa ii depuna in cont 10.000 de euro. I-ar fi mintit ca banii urmau sa ajunga la un tanar nevoias, ca sa-si plateasca intretinerea si sa-si cumpere mancare.

Acest ultim dosar penal este al patrulea din cariera lui Romi Varga. In primele a fost condamnat la cate trei ani de inchisoare, iar dupa contopirea pedepselor, are de ispasit trei ani si trei luni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu