marime text:

A aparut un martor ocular in cazul monstruoasei crime de la Brasov!

Probe zdrobitoare au reusit sa straga procurorii brasoveni impotriva barbatului suspectat ca i-a luat viata femeii macelarite saptamana trecuta in propria ei casa. Au acum si un martor ocular.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O vanzatoare de la chioscul de langa casa victimei, care a si anuntat de altfel crima. Ea le-a declarat procurorilor ca, atunci cand a auzit tipetele femeii, a deschis usa care comunica cu bucataria vilei si a vazut un barbat atacand-o pe proprietara. 

In tot acest timp, individul isi sustine nevinovatia si asa a facut si miercuri, cand s-a judecat recursul la masura arestarii preventive.

Procurorii au venit insa cu o surpriza in dosar: Un martor ocular care a declarat ca l-a vazut, din spate, pe criminal in actiune. Nu-i poate descrie trasaturile, dar stie ca avea o constitutie atletica. Aceasta este de fapt declaratia actualizata a femeii, pentru ca imediat dupa comiterea crimei sustinea ca nu a vazut nimic.

La recursul judecat miercuri la Curtea de Apel Brasov, Erwin Presmereanu, principalul suspect, a fost tacut si neafectat de ororile relatate de procuror. Avea rani pe maini, pe care ancheatorii banuiesc ca i le-a facut chiar victima in timp ce se apara. Dar nici aceasta dovada si nici amprentele digitale lasate la locul crimei nu sunt de nerasturnat, sustin aparatorii lui.

E firesc ca mama suspectului sa-i ia apararea, mai ales ca la doar doua ore dupa ce s-a anuntat crima, cei doi luau cina la un restaurant din oras. Camerele de supraveghere de acolo au surprins in imagini un tanar elegant, linistit si increzator.

In urma cu putin timp, judecatorii Curtii de Apel au anuntat ca au respins recursul la masura arestarii preventive. Astfel ca Erwin Presmereanu ramane dupa gratii pentru 30 de zile, asa cum decisese Tribunalul.

Pentru anchetatori cazul este unul rezolvat - au dovada materiala a prezentei suspectului la locul crimei, au urmele de lupta pe mainile lui, iar acum au si declaratia unui martor ocular. Drept urmare, i-au si exclus din cercetari pe ceilalti patru suspecti care erau vizati acum cateva zile.

Ca sa fie cat mai convingatori, procurorii au trimis si la Bucuresti probele materiale si au cerut expertizarea lor. Daca rezultale vor confirma varianta anchetatorilor, va fi aproape imposibil de demonstrat in fata judecatorilor ca Erwin Presmereanu nu este vinovat!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu