marime text:

60 de argeseni au platit pentru un loc de munca "afara" si nu l-au mai primit

Zeci de persoane din Arges care au platit cate o mie de lei unei firme din Pitesti pentru a pleca la munca in strainatate au depus reclamatii la Agentia de Ocupare a Fortei de Munca Arges si la Politie, acuzandu-i de inselaciune pe patronul si pe administratorul societatii respective.
60 de argeseni au platit pentru un loc de munca afara si nu l-au mai primit
Oamenii spun ca urmau sa plece inca din ianuarie sau februarie la munca in constructii si la ingrijire de batrani si copii in Italia, Germania, Anglia sau Danemarca, dar ca de la inceputul anului reprezentantii firmei amana sa-i trimita, iar in ultima perioada sunt de negasit la sediul sediul, la domiciliul lor sau pe telefoanele fixe si mobile.
 
Fiecare dintre ei a platit un comision de 200 de euro si 200 lei, contravaloarea intocmirii dosarului, urmand ca transportul sa fie suportat separat, din alti bani. Conform declaratiilor pagubitilor, numarul persoanelor inselate ar fi de aproximativ 60.
 
Primele cercetari ale autoritatilor arata ca firma in cauza este autorizata pentru astfel de activitati si ca nu a mai fost reclamata pana acum.

"Oamenii s-au prezentat la noi, unde au depus plangeri impotriva firmei respective, iar cercetarile sunt la inceput. Urmeaza sa stabilim ce s-a intamplat. Firma in cauza este autorizata pentru astfel de activitati, in total fiind 20 de astfel de societati in judet cu un profil de activitate asemanator", a declarat Iulian Nicolae, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu