marime text:

5 ani dupa gratii - atat risca viceprimarul care a pipait si hartuit sexual o fata de 14 ani!

Scandalul din comuna maramureseana Grosi, unde viceprimarul a fost acuzat ca ar fi hartuit sexual o minora de 14 ani, ia amploare. Localnicii sunt revoltati pana la cer si l-au somat deja pe primar sa ia masuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vazandu-se incoltit din toate partile, acuzatul s-a autosuspendat din partidul din care facea parte, iar asta va duce si la pierderea functiilor administrative. Ioan Ciocotisan refuza in continuare sa comenteze acuzatiile care i se aduc, iar localnicii  spun ca se fereste sa dea ochii cu ei.

In curand el nu va mai fi nici viceprimar si nici consilier local. Iar asta nu e tot: ancheta in acest caz inainteaza, iar reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului spun ca exista indicii clare pentru a proba un abuz impotriva fetei de 14 ani.

Dealtfel, una dinte cele mai solide probe din dosar este chiar inregistrarea telefonica pe care a facut-o minora in timp ce i se faceau propuneri indecente.

Daca se va dovedi ca barbatul a hartuit-o cu telefoane obscene si a atins-o in zone intime, asa cum le-a declarat fata anchetatorilor, el va fi acuzat de coruptie de minori si risca pana la 5 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu