marime text:

Au plecat sa scape de saracie si au ajuns sclavi in IAD!

10 romani sarmani au inteles, fara voie, cat de usor poti sa ajungi sclav printre straini. Au plecat in Grecia sa lucreze in agricultura, insa au fost sechestrati intr-o livada. Noaptea dormeau pe jos in corturi de nailon, iar ziua munceau cu pusca la timpla.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.10 oameni din Arad, Timisoara, Satu Mare si Craiova au sperat ca aceasta plecare in Grecia o sa ii scoata din saracie.

Dupa atata chin muncitorii au descoperit ca hartiile semnate in tara - potrivit carora ar fi trebuit sa primeasca 25 de euro pentru 7 ore de munca nu aveau nicio valoare. Disperati si-au anuntat rudele.

Subcomisar Stefan Niculescu, Atasat Interne Grecia:
"Erau suspusi violentelor fizice si psihice, administratorul plantatiei, un cetatean grec, obisnuind sa traga la intimidare cu o arma de vanatoare. Au avut un telefon mobil pe care il tineau ascuns si am tinut legatura cu ei.

Din fericire au ajuns acum acasa, insa politistii urmeaza sa ii chestioneze pe reprezentantii firmei care i-au vandut grecilor, ca pe niste marfuri.

Autoritatile va sfatuiesc sa fiti atenti ce oferte de munca acceptati. In cel mai fericit caz, ramaneti fara comisionul initial, care poate ajunge si la o mie de euro. In cel mai negru scenariu intrati sluga la stapan. De pilda in Cehia si Cipru, legislatia ii avantajeaza pe angajatori.

Inainte sa porniti la drum asigurati-va ca veti lucra pentru o firma serioasa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu