marime text:

3.000 de oameni, in pericol in caz de incendiu! Soferul masinii de pompieri, lasat aiurea fara permis

Pana cand primarul si politistul unei comune galatene nu-si vor rezolva disputa, 3.000 de oameni, de care amandoi ar trebui sa aiba grija, sunt in pericol. In caz de incendiu, pompierii din localitate nu pot scoate autospeciala de interventie, din cauza ca soferul a ramas fara permis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Mi-au suspendat permisul de conducere, ca am circulat pe drum public cu numarul de la primarie, care e fals. Mi-a luat locul de munca, painea de la gura", povesteste soferul de pe autospeciala.

El spune ca, din moment ce a primaria i-a eliberat un numar de inmatriculare, nu poate fi vorba de ceva ilegal. Oricum, nu era el indreptatit sa verifice daca numerele primite sunt in regula. Patania lui l-a obligat insa la un soi de greva involuntara pe cel de-al doilea sofer, care refuza sa se mai urce la volanul masinii.

Pentru ca numarul de inmatriculare eliberat de primaria comunei este considerat ilegal de catre politisti, autospeciala nu poate interveni, in cazul unui incendiu. Ar trebui sa vina una de la Galati, de la aproape 50 de kilometri distanta.

Primarul arata cu degetul spre seful de post din comuna, care s-ar purta ca un serif local. Legea inainte de toate - ii raspunde politistul, cand vine vorba despre masurile pe care le-a luat.

Intr-o localitate invecinata, lucrurile sunt si mai complicate: primaria foloseste in situatii de urgenta o masina de pompieri care n-are deloc numere de inmatriculare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu